Gå til innhold Gå til meny

Nå er det stor fremdrift på hallene

18. februar 2011 av Jan Erik Granamo

Det gikk smått framover med hallene rundt juletider, nå har det tydeligvis blitt bedre byggevær og det skjer stadig endringer. Både friidrettshallen og turnhallen er nå nærmest lukket. Vi ser at idrettsgata tar form. Man ligger etter tidsplanen men dersom alt går slik vi håper er begge hallene, garderobene, treningsenteret og testsenteret ferdig til 15. august 2011. Det jobbes nå med utleiepriser, bookingsystem og praktisk tilrettelegging slik at anlegget skal bli optimalt for alle parter.

Bilde fra friidrettshallen slik den ser ut i dag

 

Bilde tatt fra enden av idrettsgata mot friidrettshallen. Det er ennå ikke kommet på tak, men det kommer snart

Skriv en kommentar

  • Følg oss på Facebook

Utvikling og design: Digipark og Lindseth Reklame